/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Tapety z wzorami roślinnymi i lasami we mgle to mają chyba najciekawsze na rynku! Super produkt!
Andrzej U. (2021-10-07 10:41:41)
Zamówiłam tapetę z wzorem w pepitke, zmywalną, jestem bardzo zadowolona. Dołączę zdjęcia jak tylko uporamy się z remontem mieszkania. Jakość tapety bdb, kontakt z firmą bdb. Dzięki tej tapecie wnętrze wygląda bardzo oryginalnie. Polecam
Agnieszka, Julia Stężalskie (2021-10-07 10:08:16)
Obraz przepiękny, i wykonanie i kolory. Jestem mega zadowolona
Bożena Lachor (2021-08-20 15:35:20)
Bardzo jestem zadowolony, dobra jakość, szybki termin dostawy, tapeta dobrze wydrukowana i przycięta. Gorąco polecam!!!
Jakub S. (2021-07-24 13:49:39)
Whoa! Oczu nie idzie oderwać od tych rolet! Czapki z głów!
Sylwia Z. (2021-04-01 20:55:58)
Fototapeta, którą zamówiłam jest piękna, ale niestety po położeniu jej na ścianie gdzieniegdzie widoczne są białe pionowe linie pomiędzy brytami. Tapeciarz twierdzi, że lepiej jej położyć się nie da i mówi, że to kwestia jakości tapety. Przykro mi.
Monika Maziarz (2020-11-13 19:49:41)
Świetna obsługa klienta, super szybka dostawa i wspaniała jakość wykonania. Polecam!
Mateusz Ś. (2020-08-17 19:31:08)
Rewallution to firma mega profesjonalna i mega nastawiona na klienta. Kolejne moje zamówienie to wybór 13latka. Zamówienie nietypowe, ale dla Rewallution nie ma spraw niemożliwych do wykonania. Dodatkowo kontakt z firmą to już po prostu jakość level master!!!!
Polecam!!!!!
Agnieszka Łukomska (2020-07-15 14:21:38)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji zamówienia, przystępne ceny. To na pewno nie było moje ostatnie zamówienie w rewallution. Polecam w stu procentach!
Anna (Oświęcim)
Anna Pacuła (2020-07-14 10:01:17)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji, przystępne ceny. Gorąco polecam!

Anna P.
Anna Pacuła (2020-07-09 17:16:00)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie