/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Świetna obsługa klienta, super szybka dostawa i wspaniała jakość wykonania. Polecam!
Mateusz Ś. (2020-08-17 19:31:08)
Rewallution to firma mega profesjonalna i mega nastawiona na klienta. Kolejne moje zamówienie to wybór 13latka. Zamówienie nietypowe, ale dla Rewallution nie ma spraw niemożliwych do wykonania. Dodatkowo kontakt z firmą to już po prostu jakość level master!!!!
Polecam!!!!!
Agnieszka Łukomska (2020-07-15 14:21:38)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji zamówienia, przystępne ceny. To na pewno nie było moje ostatnie zamówienie w rewallution. Polecam w stu procentach!
Anna (Oświęcim)
Anna Pacuła (2020-07-14 10:01:17)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji, przystępne ceny. Gorąco polecam!

Anna P.
Anna Pacuła (2020-07-09 17:16:00)
Gorąco polecam. Obrazy piękne, dostarczone na czas i właściwie zabezpieczone w transporcie. Jestem zachwycona i każdego zachęcam do skorzystania z usług tej Firmy.
Monika H. (2020-06-23 10:10:12)
Gorąco polecam! Moje zamówienie nie było typowe, a wystarczyło się skontaktować i wszystko zostało ustalone zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Dziękuję za miłą obsługę i ogromne zaangażowanie ze strony sprzedającego. Zresztą co tu dużo mówić, fotoroleta, którą zamówiłam prezentuje się wspaniale i jest sama w sobie super reklamą dla Rewallution wśród moich znajomych :)
Agnieszka K. (2020-06-22 18:27:09)
Zakupiłem w Firmie obraz na płótnie z którego jestem bardzo zadowolony. Towar w 100% zgodny z ofertą, doskonały kontakt z Firmą, ekspresowe wykonanie (druk) oraz wysyłka. Obraz należycie zabezpieczony na czas wysyłki. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. :)
Radek (2020-06-09 07:36:04)
Polecam, polecam, polecam!
Otrzymałam profesjonalne odpowiedzi na każde pytanie. Mimo, że to ja dokonałam błędnie pomiaru, Panowie porawili mi fotoroletę gratis i odesłali na własny koszt. Możemy się już cieszyć piękna i dobrą jakościowo roletą. Dziękuję
Katarzyna Jastrzębska (2020-05-22 20:39:12)
Zdecydowanie polecam. Firma bardzo dba o zadowolenie klienta, na każdym etapie zamówienia. Satysfakcja gwarantowana. Fotorolety spełniły moje oczekiwania. Polecam
Katarzyna Zawistowska (2020-05-22 16:57:28)
Bardzo profesjonalna i przemiła obsługa sklepu, otwarta na niestandardowe oczekiwania klienta.
Jakość fototapety bardzo dobra, miły dodatek to klej w zestawie gratis.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
Jola B. (2020-05-13 08:10:39)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie