/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Tapeta jeszcze nie została położona, ale obsługa sklepu rewelacyjna! Polecam! Problem wynikający z mojego błędu został rozwiązany w 5 minut. Świetna współpraca i szybka realizacja!
Sylwia B. (2021-12-13 12:10:02)
Bardzo bardzo polecam!!! zamówiona fotoroleta przerosła moje oczekiwania JEST MEGA PIĘKNA! Bardzo dobra jakość i fachowe wykonanie na pewno skorzystam w przyszłości jeszcze nie jeden raz z oferty sklepu i dodałam go do ulubionych :) - na zdjęciu jeszcze przed montażem ;)
JOANNA MUC (2021-11-10 09:52:43)
Cudo już mam w kuchni u syna w pokoju kilkanaście miesięcy i jestem bardzo zadowolona.A dziś szukam rolety do łazienki , kolorową dla córci która ma zaledwie 4 miesiące..
Edyta Czosnek (2021-10-26 01:00:49)
Tapety z wzorami roślinnymi i lasami we mgle to mają chyba najciekawsze na rynku! Super produkt!
Andrzej U. (2021-10-07 10:41:41)
Zamówiłam tapetę z wzorem w pepitke, zmywalną, jestem bardzo zadowolona. Dołączę zdjęcia jak tylko uporamy się z remontem mieszkania. Jakość tapety bdb, kontakt z firmą bdb. Dzięki tej tapecie wnętrze wygląda bardzo oryginalnie. Polecam
Agnieszka, Julia Stężalskie (2021-10-07 10:08:16)
Obraz przepiękny, i wykonanie i kolory. Jestem mega zadowolona
Bożena Lachor (2021-08-20 15:35:20)
Bardzo jestem zadowolony, dobra jakość, szybki termin dostawy, tapeta dobrze wydrukowana i przycięta. Gorąco polecam!!!
Jakub S. (2021-07-24 13:49:39)
Whoa! Oczu nie idzie oderwać od tych rolet! Czapki z głów!
Sylwia Z. (2021-04-01 20:55:58)
Fototapeta, którą zamówiłam jest piękna, ale niestety po położeniu jej na ścianie gdzieniegdzie widoczne są białe pionowe linie pomiędzy brytami. Tapeciarz twierdzi, że lepiej jej położyć się nie da i mówi, że to kwestia jakości tapety. Przykro mi.
Monika Maziarz (2020-11-13 19:49:41)
Świetna obsługa klienta, super szybka dostawa i wspaniała jakość wykonania. Polecam!
Mateusz Ś. (2020-08-17 19:31:08)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie