/ Dla klienta / Opinie

Opinie

...słaby nadruk tapety,kontrast słaby...przy klejeniu gdy się gdzieś podwineła pękała..jakoś tapety-papier...gdy chciałem wytrzeć nadmiar kleju wycierał się także nadruk na tapecie.....
Kamil (2021-07-13 17:17:19)
Whoa! Oczu nie idzie oderwać od tych rolet! Czapki z głów!
Sylwia Z. (2021-04-01 20:55:58)
Fototapeta, którą zamówiłam jest piękna, ale niestety po położeniu jej na ścianie gdzieniegdzie widoczne są białe pionowe linie pomiędzy brytami. Tapeciarz twierdzi, że lepiej jej położyć się nie da i mówi, że to kwestia jakości tapety. Przykro mi.
Monika Maziarz (2020-11-13 19:49:41)
Świetna obsługa klienta, super szybka dostawa i wspaniała jakość wykonania. Polecam!
Mateusz Ś. (2020-08-17 19:31:08)
Rewallution to firma mega profesjonalna i mega nastawiona na klienta. Kolejne moje zamówienie to wybór 13latka. Zamówienie nietypowe, ale dla Rewallution nie ma spraw niemożliwych do wykonania. Dodatkowo kontakt z firmą to już po prostu jakość level master!!!!
Polecam!!!!!
Agnieszka Łukomska (2020-07-15 14:21:38)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji zamówienia, przystępne ceny. To na pewno nie było moje ostatnie zamówienie w rewallution. Polecam w stu procentach!
Anna (Oświęcim)
Anna Pacuła (2020-07-14 10:01:17)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji, przystępne ceny. Gorąco polecam!

Anna P.
Anna Pacuła (2020-07-09 17:16:00)
Gorąco polecam. Obrazy piękne, dostarczone na czas i właściwie zabezpieczone w transporcie. Jestem zachwycona i każdego zachęcam do skorzystania z usług tej Firmy.
Monika H. (2020-06-23 10:10:12)
Gorąco polecam! Moje zamówienie nie było typowe, a wystarczyło się skontaktować i wszystko zostało ustalone zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Dziękuję za miłą obsługę i ogromne zaangażowanie ze strony sprzedającego. Zresztą co tu dużo mówić, fotoroleta, którą zamówiłam prezentuje się wspaniale i jest sama w sobie super reklamą dla Rewallution wśród moich znajomych :)
Agnieszka K. (2020-06-22 18:27:09)
Zakupiłem w Firmie obraz na płótnie z którego jestem bardzo zadowolony. Towar w 100% zgodny z ofertą, doskonały kontakt z Firmą, ekspresowe wykonanie (druk) oraz wysyłka. Obraz należycie zabezpieczony na czas wysyłki. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. :)
Radek (2020-06-09 07:36:04)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie