/ Dla klienta / Opinie

Opinie

Fototapeta, którą zamówiłam jest piękna, ale niestety po położeniu jej na ścianie gdzieniegdzie widoczne są białe pionowe linie pomiędzy brytami. Tapeciarz twierdzi, że lepiej jej położyć się nie da i mówi, że to kwestia jakości tapety. Przykro mi.
Monika Maziarz (2020-11-13 19:49:41)
Świetna obsługa klienta, super szybka dostawa i wspaniała jakość wykonania. Polecam!
Mateusz Ś. (2020-08-17 19:31:08)
Rewallution to firma mega profesjonalna i mega nastawiona na klienta. Kolejne moje zamówienie to wybór 13latka. Zamówienie nietypowe, ale dla Rewallution nie ma spraw niemożliwych do wykonania. Dodatkowo kontakt z firmą to już po prostu jakość level master!!!!
Polecam!!!!!
Agnieszka Łukomska (2020-07-15 14:21:38)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji zamówienia, przystępne ceny. To na pewno nie było moje ostatnie zamówienie w rewallution. Polecam w stu procentach!
Anna (Oświęcim)
Anna Pacuła (2020-07-14 10:01:17)
Perfekcyjne wykonanie, profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji, przystępne ceny. Gorąco polecam!

Anna P.
Anna Pacuła (2020-07-09 17:16:00)
Gorąco polecam. Obrazy piękne, dostarczone na czas i właściwie zabezpieczone w transporcie. Jestem zachwycona i każdego zachęcam do skorzystania z usług tej Firmy.
Monika H. (2020-06-23 10:10:12)
Gorąco polecam! Moje zamówienie nie było typowe, a wystarczyło się skontaktować i wszystko zostało ustalone zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Dziękuję za miłą obsługę i ogromne zaangażowanie ze strony sprzedającego. Zresztą co tu dużo mówić, fotoroleta, którą zamówiłam prezentuje się wspaniale i jest sama w sobie super reklamą dla Rewallution wśród moich znajomych :)
Agnieszka K. (2020-06-22 18:27:09)
Zakupiłem w Firmie obraz na płótnie z którego jestem bardzo zadowolony. Towar w 100% zgodny z ofertą, doskonały kontakt z Firmą, ekspresowe wykonanie (druk) oraz wysyłka. Obraz należycie zabezpieczony na czas wysyłki. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. :)
Radek (2020-06-09 07:36:04)
Polecam, polecam, polecam!
Otrzymałam profesjonalne odpowiedzi na każde pytanie. Mimo, że to ja dokonałam błędnie pomiaru, Panowie porawili mi fotoroletę gratis i odesłali na własny koszt. Możemy się już cieszyć piękna i dobrą jakościowo roletą. Dziękuję
Katarzyna Jastrzębska (2020-05-22 20:39:12)
Zdecydowanie polecam. Firma bardzo dba o zadowolenie klienta, na każdym etapie zamówienia. Satysfakcja gwarantowana. Fotorolety spełniły moje oczekiwania. Polecam
Katarzyna Zawistowska (2020-05-22 16:57:28)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie